Massages

Aanraking is een van de eerste basisbehoeftes van de mens. Massages zijn dan ook gezond en heerlijk.
De aanraking zorgt ervoor dat je in contact komt met je lichaam. Je lichaam is het “huis” waar je in woont hier op aarde. Het is een vervoersmiddel, een instrument wat zorg, tijd, voeding en aandacht nodig heeft. Het vertelt je wanneer je koud bent of warm, wanneer je honger hebt of vol bent, wat wel of niet goed voor je is. Het leren kennen van je lichaam en er één mee zijn is dus iets waar je als mens de rest van je leven iets aan hebt.

Alle massages zijn erop gericht om het lichaam fysiek en emotioneel weer in balans te brengen. Massages die je bij mij kunt boeken zijn:

  • Klassieke massage
  • Zwangerschapsmassage
  • Baby en kindermassage
  • Intuïtieve lichaamsmassage

Klassieke massage

De technieken die gebruikt worden zijn voornamelijk strijkingen en knedingen. Door middel van massage wordt spanning in het lichaam vermindert en blokkades verdwijnen. Het verbetert de doorbloeding en de afvoer van afvalstoffen. Spieren, pezen en gewrichten worden weer soepeler. Een massage waarbij je na afloop letterlijk en figuurlijk, beter in je vel zit.

Zwangerschapsmassage

De zwangerschapsmassage is een massage die jou en je kindje rust brengt. Een zwangerschap brengt al genoeg veranderingen en drukte met zich mee. Wij zorgen ervoor dat je die even achter je kunt laten en kunt genieten van het moment. De massage concentreert zich op je nek en schouders, die tijdens de zwangerschap extra worden belast. Maar natuurlijk vergeten we – behalve je buik – ook de andere delen van je lichaam niet. Als je specifieke wensen hebt (want elke zwangerschap is weer anders), dan passen wij graag de zwangerschapsmassage aan jouw situatie aan. Na de massage ben je lekker ontspannen en kun je er weer helemaal tegenaan.

Baby massage

Je baby een massage geven, is de perfecte manier om je kind te laten ontspannen. Maar het is niet alleen lekker ontspannend, de massage helpt de spierontwikkeling, de doorbloeding van de huid en stimuleert je baby’s zintuigen. Daarnaast versterkt het ook nog de band tussen jou en je baby.

Kindermassage

Helpt je kind de indrukken van de dag te verwerken. Bij deze kindermassage wordt alle overtollige energie afgevoerd en het evenwicht hersteld. Je kind komt los van alle indrukken van de dag. Met name bij gevoelige kinderen wordt een eventuele overprikkeling tegengegaan. Tijdens een workshop leer ik jullie graag om ook thuis je eigen kind te masseren.

Intuïtieve lichaamsmassage

Bij een intuïtieve massage worden bekende klassieke massage technieken, zoals strijkingen en knedingen, op een holistische manier toegepast. Dit betekent dat het niet volgens een vast schema wordt toegepast, maar met creativiteit en intuïtieve. Er is aandacht voor ‘de hele mens’ en niet voor een verzameling klachten, spieren en andere delen. Holistische massage richt zich niet alleen op het lichaam van de cliënt, maar heeft ook tot doel het evenwicht op geestelijk en emotioneel niveau te herstellen.

Tarieven

Per behandeling:
30 min: € 30,-
60 min: € 55,-
Baby massage, per 3 lessen: € 60,-