Coaching

Soms geeft het leven je dingen waar je zelf niet helemaal uitkomt. Dan kan het handig en fijn zijn om je te laten coachen, waardoor je inzichten krijgt in jezelf, je patronen en overtuigingen. Dit kan door middel van gesprekken, oefeningen, visualisaties, meditaties, creatieve opdrachten en nog veel meer.

Tijdens deze sessies geef ik je handvatten waar je mee verder kunt, hou ik je een spiegel voor, moedig ik je aan tot actie, zet ik je weer in je kracht en bouwen we aan zelfvertrouwen en het vinden van andere manieren waardoor je weer verder kunt.

Coaching kan prettig zijn bij of na een periode van burn-out of overspannen zijn, tijdens of na rouw en verlies, of bij persoonlijke ontwikkeling. Ik kijk altijd naar jouw behoefte en ga met je aan de slag vanuit gelijkwaardigheid en interesse en mogelijkheden.

Werkvorm EMDR

Indien gewenst of nodig, kunnen we tijdens de coachingsessies EMDR toepassen. EMDR staat voor Eye Movement Desensitization and Reprocessing. Het is een therapievorm die veel wordt gebruikt bij het verwerken van trauma’s. Tijdens EMDR-sessies stimuleren we de verwerking van onverwerkte herinneringen door middel van oogbewegingen of andere vormen van bilaterale stimulatie. Dit kan helpen om de emotionele lading van traumatische ervaringen te verminderen, zodat je weer vrijer kunt leven.

Werkvorm tafelopstellingen

Ook maak ik gebruik van de werkvorm tafelopstellingen, een krachtig instrument waarbij je een situatie – zoals je gezin, familie of werk – visueel in beeld brengt met behulp van miniaturen. Door deze situatie tastbaar te maken op een tafel, krijg je inzicht in waar je staat en wat je zou willen veranderen. Deze visuele representatie helpt vaak om complexe situaties helderder te zien en biedt de mogelijkheid om nieuwe perspectieven te verkennen.

Coachingssessie 60 minuten: €65,00

Coachingssessie 90 minuten: €90,00