Gedichten en Gedachten Flarden

Woordkunst

Moospoos is de naam van mijn bedrijf. Het is voor mij een plek waar ik mijn creativiteit en emoties kwijt kan. Onder de naam Moospoos schrijf ik gedichten en gedichtenflarden, maar ook teksten voor andere gelegenheden. Denk hierbij aan uitvaarten, inspiratietalks, workshops en events. Inmiddels zijn er twee gedichtenbundels ( Hoe gewoon bijzonder is en Leven en Nu ) van mij uitgegeven.

Ik laat graag mijn licht op onderwerpen schijnen, bekijk dingen vanuit allerlei perspectieven en vang dit in woorden. Het bijdragen aan bewustzijn en inspireren is wat ik het liefste doe. Tevens maak ik bedrijfsvertalingen in dichtvorm, een soort woordkunst waarbij ik de intentie van de ondernemer richting de klant vertaal, deze kunnen bijvoorbeeld gedrukt/gepubliceerd worden op visitekaartjes, flyers, websites, bedrijfskleding, of bedankjes.

Ook maak ik persoonlijke gedichten op aanvraag, afgestemd op de ontvanger over alle wezenlijke thema’s van het leven. 

Een greep uit mijn gedichten & gedachten flarden en laat je inspireren