Troostdag

Kaart niet beschikbaar

Datum/Tijd
Date(s) - 22/09/2018
14:00 - 20:00

Locatie
HarbourClub Winschoten

Categorieën


‘Op het leven’, dat is het thema van het evenement
dat de stichting TrOost Groningen op zaterdag 22 september 2018 organiseert. Tijdens deze dag staat centraal: Hoe ga je verder na een verdrietige periode in je leven, hoe pak je de draad weer op, wat geeft je steun en waar vind je troost bij?

Ik zal op deze trOostdag een voordracht geven van zowel mijn eigen teksten als geschreven van bezoekers in samenwerking met zangeres Birkit Rietveld.

Op deze dag loop je tegen uiteenlopende ideeën aan die je kunnen inspireren en steunen. Zo kun je bijvoorbeeld luisteren naar muziek of je emoties op papier zetten in de vorm van een verhaal of gedicht. Misschien vind je het fijn om te horen dat je niet de enige bent die dit ervaart en is het praten met lotgenoten waar je naar op zoek bent. Wij bieden op deze dag inspiratie met muzikanten, ervaringsdeskundigen,lotgenoten en meer.

We presenteren die dag livemuziek in de Harbour Club, maar ook op het water. Natuur is deze dag een essentieel onderdeel, met een tocht op een boot over het water van Oldambt of met de bus, kun je de natuurbegraafplaats Reiderwolde bezoeken.Tijdens de tocht wordt er op de ene boot een klankschalenconcert gegeven en op de andere een Ayasa handpan bespeeld. Terwijl je wandelt in dit prachtige gebied ervaar je de mogelijkheden van troost aan de hand van verschillende kunstenaars die verbonden zijn aan het thema.

We sluiten deze dag memorabel af met sprookjesachtige lichtjes drijvend in de haven van Winschoten, waarbij iedereen een wens kan doen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *